Gratis weggever

Geef jij je kindje borstvoeding, maar voel je je onzeker? Weet je niet hoe je kunt bepalen of je je kindje goed hebt aangelegd? Heb je geen idee of je kindje goed drinkt? Zie je anderen moeiteloos hun kindje aanleggen en snap je niet waarom jou dit niet lukt? 

Onthoud dat borstvoeding geven een leerproces is, zowel voor jou als je voor baby. Het kost tijd om de techniek van het aanleggen onder de knie te krijgen. En het is belangrijk om jezelf die tijd te gunnen! Het is dus echt oké als het niet in één keer allemaal goed gaat. 

Het goed aanleggen van je kindje vormt wel echt de basis als je borstvoeding geeft. Als dit goed gaat, dan kan je kindje effectief drinken aan de borst. Dit zorgt voor voldoende melkproductie en een gezonde groei van je kindje. Bovendien helpt goed aanleggen van je baby pijnklachten bij jou te voorkomen.

Wij willen jou graag de juiste tools bieden voor het aanleggen van je kindje. Daarom hebben we een uitgebreide video opgenomen waarmee je zelf kunt beoordelen of je baby goed aan de borst ligt en goed drinkt. Meld je nu aan voor gratis toegang!

Goed aanleggen is de basis

als je borstvoeding geeft

Een praktische checklist om het aanleggen van jouw baby te optimaliseren.

Checklist borstvoeding

Gratis 

Wil jij alvast een gratis voorproefje van het House of Milk membership? Dat kan! Schrijf je dan nu in en krijg toegang tot onze waardevolle video over het aanleggen van jouw kindje.

@Houseofmilk_nl

Let's
Connect

on Instagram

© 2023 House of Milk