House of Milk

Hoe zou het zijn om je gesteund en gedragen te voelen in jouw borstvoedingsavontuur? 

Borstvoeding geven kan een behoorlijke uitdaging zijn. Het is helemaal niet gek dat het soms niet zo lekker loopt, dat je onzeker bent of je het even niet meer ziet zitten. Je bent hierin zeker niet de enige!

We weten precies hoe jij je voelt. Wat hadden wij zelf graag een plek gehad waar we terecht konden met al onze vragen en onzekerheden tijdens deze bijzondere periode.

Daarom hebben wij het House of Milk membership ontwikkeld. Hier vind je een plek waar je met al je borstvoedingsvragen terecht kan.

We willen dat jij je gesteund en gedragen voelt in jouw borstvoedingsavontuur, omdat we weten dat dit helpt om jouw borstvoedingsdoelen te kunnen behalen. Graag willen we jou voorzien van de juiste tools, kennis én ondersteuning die je nodig hebt om vol vertrouwen borstvoeding te geven.

Benieuwd of dit iets voor jou is? Lees dan snel verder. 

Membership

direct Lid worden?

Je hoeft het niet alleen te doen! 

Echt niet.

Herken jij dit?

Je hebt soms het idee dat je er alleen voor staat.


Je wordt gek van alle adviezen en meningen en je hebt geen idee meer naar wie je nu eigenlijk moet luisteren.

In jouw omgeving zijn weinig mensen die begrijpen waarom jij borstvoeding geven zo belangrijk vindt. 

De zoektocht naar een antwoord op jouw borstvoedingsvragen lijkt eindeloos te zijn.  

Zou je willen dat...

Je meer contact had met andere moeders die ook borstvoeding geven en precies begrijpen wat jij meemaakt? 

Jij alle tools in huis had om jouw borstvoedingsavontuur zo soepel mogelijk te laten verlopen? 

Je 24/7 toegang had tot waardevolle en praktische informatie over het geven van borstvoeding?

Je zonder problemen een betrouwbaar antwoord op jouw borstvoedingsvragen kon vinden?  

Mogen wij je helpen?

Graag bieden wij jou een plek waar je laagdrempelig terecht kan met al jouw borstvoedingsvragen. Bij ons ben je welkom als je het even niet meer weet, zelfs midden in de nacht. Want juist dat zijn vaak de momenten dat je gaat twijfelen of je het wel goed doet.

dat lijkt me fijn!

Als lactatiekundigen staan wij altijd klaar om moeders te ondersteunen bij het geven van borstvoeding. Of het nu vlekkeloos verloopt of dat er uitdagingen zijn, wij zijn er om moeders gerust te stellen en vertrouwen te geven. Vaak is er behoefte aan een persoonlijk plan om verder te kunnen.

Met het House of Milk membership kunnen en willen wij deze persoonlijke zorg niet vervangen. Wel zien wij dat eigenlijk alle moeders behoefte hebben aan een antwoord op hun borstvoedingsvragen, doorlopende ondersteuning, contact met andere moeders die borstvoeding geven en een veilige omgeving om ervaringen te delen. En dat is precies wat we met ons membership willen bieden. 

Uit zowel de praktijk als uit onderzoek blijkt dat veel moeders borstvoeding willen geven, maar dat velen hun borstvoedingsdoelen niet behalen. Dit vinden wij ontzettend jammer. We geloven dat het anders kan en hopen daar met House of Milk een steentje aan bij te mogen dragen. 

Wil je meer weten over ons? 
Onze missie

Meer moeders die hun borstvoedingsdoelen halen

Lees hier verder

Sanne & Anouk

Wat krijg je als je lid wordt?

Academy

We delen onze kennis graag met jou in de House of Milk Academy, omdat we weten dat dit de kans op een succesvolle borstvoedingsperiode groter maakt. De Academy bestaat uit praktische video's over borstvoeding in de kraamtijd, aanleggen en houdingen, kolven en borstvoeding en werk. Bovendien vind je hier al onze  lees-, kijk- en luistertips.


Community

Het is niet meer nodig om het gevoel te hebben dat je er alleen voor staat. Je zult merken dat er kracht en geruststelling ligt in het delen van ervaringen en het horen van verhalen van andere moeders. Samen kunnen we elkaar ondersteunen, aanmoedigen en inspireren. We verwelkomen je heel graag in onze warme community. 

LIVE Q&A

Hoe vervelend is het als je nergens een antwoord op je borstvoedingsvraag kan vinden? Dat is nu verleden tijd. Je kunt namelijk al jouw vragen stellen tijdens onze live Q&A's. Elke vraag is welkom, wij vinden niks gek. En ben je even te druk met je baby om de Q&A live bij te wonen? Dat snappen wij! Daarom kan je deze altijd terugkijken op het moment dat dit jou wel uitkomt.

EXPERt sessies

Wij zijn expert op gebied van borstvoeding, maar er is nog zoveel meer fijne informatie over pasgeboren baby's. We laten je daarom graag kennis maken met professionals uit ons netwerk. Elke maand schuift er een andere expert aan. En al deze expertsessies kan jij als member terugkijken. Dit is zo waardevol. Laat je inspireren door de nieuwste inzichten en adviezen.

Benieuwd welke expertsessies je kan vinden in het membershiP?

  • Baby's & Hechting  | Tessa Goossens, GZ-psycholoog en hechtingsexpert, Happybaby Happymama
  • Preverbale logopedie  | Malou Meeuwes, preverbaal logopedist, Malou Meeuwes Logopedie
  • Osteopathie bij baby's | Nica Wesselink, osteopaat, MOVA Osteopathie
  • Baby's & Slaap | Kirsten Teuninsse, kinderslaapcoach en onrustdeskundige, Slaapwolkje
  • Mindful met je baby | Nike Mencke, lactatiekundige, Room
  • Wol & Wikkelen | Karin de Jonge, kraamverzorgende, Bevalling & babyzorg
  • Borstvoeding & Intimiteit | Laura Huberts, lactatiekundige, Lactatiekundige Laura
  • Borstvoeding en werk | Myrthe van Lonkhuijsen, lactatiekundige, Myrthe IBCLC
  • Expertsessie kolven | Chella Verhoeven, lactatiekundige, MoM&e

Thema's

dit is nu al te vinden in onze acadamy:

en In de toekomst zullen nieuwe thema's worden toegevoegd

Borstvoeding in de kraamweek

We vertellen je alles over wat belangrijk is om een goede start te maken met het voeden van jouw baby; hormonen, colostrum, het gouden uur, de beruchte 2e nacht en nog veel meer.

Aanleggen & houdingen

Hoe leg je je kindje eigenlijk goed aan? Waar moet je dan allemaal op letten? En wat is een fijne voedingshouding? Binnen dit thema leggen we je hier alles over uit. 

Kolven

Hoe moet dat eigenlijk kolven, welke kolven zijn er, hoe kan je sparen voor een voorraadje en hoe bewaar je moedermelk? Ook over kolven hebben wij je een heleboel te vertellen.

Borstvoeding & werk

Onze kernboodschap: wees voorbereid! Maar hoe dan? Hoe combineer je borstvoeding en werk, hoe zit dat met jouw rechten en wat doe je als je uitdagingen tegenkomt?

Je bent van harte welkom bij House of Milk.

Enthousiast geworden? Word dan nu lid!

Mogelijk wordt een membership zelfs vergoed door jouw zorgverzekeraar.

Maand

Handig als je het House of Milk membership graag eerst even wil uitproberen. Vind jij het fijn om eerst even rustig een kijkje te nemen of het membership iets voor je is? Dat kan! We hopen natuurlijk dat jij daarna helemaal overtuigd bent en gezellig lid blijft.
PS. Dit membership wordt automatisch verlengd en is maandelijks opzegbaar. 


Membership

€ 19 

Yes, ik wil dit!

Nu tijdelijk in prijs verlaagd!

Van € 29 voor:

Yes, ik wil dit!

Als je nu al weet dat je de wens hebt om langer borstvoeding te geven. Om het optimale uit het membership te kunnen halen, is het fijn om langer lid te zijn. Zo hebben we voldoende tijd is om samen die warme community op te bouwen.
PS. Dit membership wordt automatisch verlengd en is na het eerste kwartaal maandelijks opzegbaar. € 49 

Membership

Nu tijdelijk in prijs verlaagd!

3 maanden

Van €69 voor: 

Yes, ik wil dit!

Gun jezelf dit als jij verzekerd wil zijn van ondersteuning gedurende jouw hele borstvoedingsperiode. Want de kans is groot dat je steeds weer te maken krijgt met nieuwe vragen en onzekerheden. Het membership blijft daarom mega waardevol, ook als je al langer borstvoeding geeft.
PS. Dit membership wordt automatisch verlengd en is na het eerste jaar maandelijks opzegbaar.  

€ 99

Membership

Jaar

Nu tijdelijk in prijs verlaagd!

Van € 139 voor:

House of Milk geeft betrouwbare informatie, is up-to-date en praktisch. Gemaakt met de wens dat borstvoeding geven voor iedereen een ontspannen ervaring is. Heel waardevol voor (aanstaande) ouders. Ik ben enthousiast!

Menne | Verloskundige

Vragen?

Misschien heb je toch nog een vraag? Kijk dan vooral even of je vraag hier tussen staat. Anders mag je altijd contact opnemen.

faq

1. Kan ik al lid worden tijdens mijn zwangerschap?

Ja, dit vinden wij juist een heel goed idee. Binnen onze Academy leer je alles over de behoeften van je baby in de kraamweek en hoe je hier met het geven van borstvoeding het beste op in kan spelen. Hoe beter je voorbereid bent, hoe groter de kans op een succesvol borstvoedingsavontuur. Bovendien is het leerzaam om mee te lezen met de ervaringen van moeders die al borstvoeding geven. Binnenkort lanceren wij ook onze House of Milk Borstvoedingscursus. 

2. Is het membership ook nog interessant als ik al langer borstvoeding geef?

Wij denken van wel. Onze video's met als thema 'kolven' en 'borstvoeding en werk' zijn mogelijk interessant voor jou. En misschien wil je jouw aanlegtechniek toch nog optimaliseren? Ook als je langer borstvoeding geeft, zijn er vaak nog vragen. Deze mag je altijd stellen in de community of live Q&A's. Daarnaast nodigen we je van harte uit om in de community jouw kennis en ervaringen te delen, waarschijnlijk kunnen nieuwe moeders veel van jou leren! Tenslotte kunnen we je onze maandelijkse expertsessies van harte aanraden. 

3. Moet ik actief zijn in de community? 

Super als je mee wil doen in de community en wij geloven er echt in dat dit heel waardevol kan zijn. Maar je bent helemaal niks verplicht. Als je alleen aan de andere onderdelen van het membership mee wil doen, dan kan dat natuurlijk ook. Of als je alleen mee wil lezen in de community en geen actieve bijdragen wil leveren, dan is dat helemaal oké. We vinden het belangrijk dat je je thuis voelt binnen het membership en op een manier mee kan doen die bij jou past. 

4, Hoe vaak komt er nieuwe content online?

Binnen het membership vindt elke 2 weken een live Q&A plaats. Deze worden opgenomen, zodat je dit op elk moment terug kan kijken, ook als je nieuw bent in het membership. Ontzettend fijn en leerzaam om te horen welke vragen andere moeders stellen, we weten zeker dat je dit kan helpen. De expertsessies worden maandelijks georganiseerd en zijn ook terug vinden in de online omgeving van het membership. 

5. Hoe zeg ik het membership op?

We snappen dat er ook weer een moment komt dat je je membership op wil zeggen. Je zegt je membership op door het opzegformulier in te vullen. Je kunt je abonnement elk moment opzeggen. Wanneer we je membership kunnen stopzetten, hangt af van de door jou gekozen abonnementsvorm. Indien een abonnement binnen de overeengekomen periode (maand, kwartaal of jaar) wordt opgezegd, zal het het abonnement gestopt worden zodra de overeengekomen periode verstreken is. Als je jouw abonnement niet stop zet, wordt deze automatisch verlengd. Na verlenging geldt de opzegtermijn van 1 maand.

Wil jij deel uitmaken van onze fijne community? 

ja graag!

@Houseofmilk_nl

Let's
Connect

on Instagram

© 2023 House of Milk